سرویس و تعمیر آبگرمکن دیواری

سرویس و تعمیر آبگرمکن دیواری
سرویس و تعمیر آبگرمکن دیواری
مطالب مرتبط

اهمیت استفاده از آبگرمکن دیواری و یا حتی  آبگرمکن مخزنی باعث می گردد تا لزوم سرویس و تعمیر آن بسیار حائز اهمیت باشد. سرویس و تعمیر آبگرمکن دیواری به دلیل نوع ساختاری که دارد، از بسیاری جهات با سرویس و تعمیر آبگرمکن مخزنی تفاوت دارد.

سرویس و تعمیر آبگرمکن دیواری

به دلیل اهمیت این موضوع، ما پیشتر در مقاله ای تحت عنوان ” چه عواملی باعث گرم نشدن آب در آبگرمکن می شود؟ “ به بررسی و بیان عمده مشکلات پیش روی آبگرمکن ها که باعث گرم نشدن آب آن‌ها می شود پرداختیم و 4 مورد را نام بردیم که موارد زیر بودند :

  • رسوب گرفتگی مبدل مصرفی
  • ثابت نبودن شعله شمعک
  • کثیف بودن یونیت دستگاه
  • پارگی و خرابی واشر دیافراگم

از موارد بالا، طبیعتا موضوع رسوب گرفتگی بیشترین نقش را در گرم نشدن آب در آبگرمکن دارد. از ارو هنگام سرویس و تعمیر آبگرمکن دیواری و حتی آبگرمکن مخزنی، نیاز است تا توجه ویژه ای به این موضوع داشته و با رعایت اصولی چند، نسبت به رسوب زدایی اقدام نماییم. چنانچه در هنگام رسوب زدایی شیوه ای اصولی را پیش نگیریم، قطعا مشکلاتی برای آبگرمکن ایجاد خواهد شد.

شما هم اکنون می‌توانید با ثبت درخواست خدمات آبگرمکن از هزینه سرویس و تعمیر آبگرمکن دیواری در تهران آگاه شوید. جهت اطلاع از تعرفه کليک نماييد

چنانچه نیاز به راهنمایی و مشاوره در خصوص سرویس و تعمیر آبگرمکن دیواری دارید، می‌توانید با مجموعه خدمت نت در ارتباط باشید –  ۲۸۴۲۵۴۸۸-۰۲۱

سرویس و تعمیر آبگرمکن دیواری از طریق رسوب زدایی

در مقاله ” چه عواملی باعث گرم نشدن آب در آبگرمکن می شود؟ “  به این موضوع پرداختیم که به دلیل ایجاد رسوب فشار آب ورودی کاهش می بابد و همین امر علت اصلی گرم نشدن آب در آبگرمکن است و برای رفع آن نیاز است تا به عنوان بخشی از سرویس و تعمیر آبگرمکن دیواری، نسبت به رسوب زادیی مبدل مصرفی اقدام نماییم.

همانطور که پیشتر اشاره گردید، نکته قابل توجه این است که در هنگام رسوب زدایی مبدل اصلی ( سرویس و تعمیر آبگرمکن دیواری )، نیاز است برخی اصول را رعایت نمود که در ادامه به این نکات خواهیم پرداخت.

اما نکته ای که نیاز است بار دیگر و در این مقاله به آن اشاره نماییم این است که، اگر بخواهیم به طور کلی مهمترین عوامل ایجاد رسوب در آبگرمکن دیواری  را نام ببریم، می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • زیاد بودن املاح آب
  • زیاد بودن شعله مشعل
  • بالا بودن دمای آبگرم خروجی

توصیه مهمی که می توان جهت جلوگیری از رسوب گرفتگی مبدل اصلی بیان کرد این است که در وهله ی اول حتما از سختی گیرهای استاندارد استفاده نمایید و در وهله ی بعد، نیاز است تا در تنظیم شعله مناسب و کاهش دمای آبگرم مصرفی نهایت دقت را داشته باشید.

نکاتی چند جهت رسوب زدایی آبگرمکن دیواری

خیلی مواقع حتی با وجود رعایت تمامی نکات لازم جهت جلوگیری از ایجاد رسوب در آبگرمکن دیواری، اما مبدلی اصلی دچار رسوب می شود. در چنین شرایطی به جهت انجام اصولی رسوب زدایی و نیز جلوگیری از ایجاد صدمات دیگر به دستگاه ، نیاز است تا از افراد متخصص و یا مراکز معتبر سرویس و تعمیر آبگرمکن دیواری مشورت و کمک بگیرید.

عوامل ایجاد رسوب در آبگرمکن دیواری

عوامل متعددی که باعث ایجاد رسوب می شوند و به طبع ایجاد روسب نیز تاثیری مستقیم بر روی دمای آب خواهد داشت. پیشتر این عوامل را مفصل تر در مقاله ” چه عواملی باعث گرم نشدن آب در آبگرمکن می شود؟ “ بررسی نموده ایم که می توانید جهت آشنایی با این عوامل نگاهی به مقاله مذکور بیندازید.

رسوب گرفتن لوله های آبگرمکن باعث می‌شود قطر لوله ها کاهش یابد و همچنین با ضخیم تر کردن دیواره مبدل گرمایی آبگرمکن، باعث کاهش انتقال گرما از شعله به آب می‌شود. این کاهش رسانایی گرمایی به نوبه خود سبب اتلاف انرژی گرمایی و آسیب به جداره بیرونی و همچنین ایجاد صدا در لوله ها می‌شود.

از دیگر عوامل رسوب گرفتگی لوله مبدل گرمایی، گرم شدن نقطه ای لوله مبدل گرمایی در بالای شمعک است که در مواردی حتی با مواد رسوب گیری از بین نمیرود و ناچاریم لوله را برش زده و مجددا جوشکاری نماییم. یکی از دلایل حذف شمعک در مدل های جدید آبگرمکن های دیواری، رفع همین مشکل است. تنظیم شعله شمعک و خاموش کردن آن هنگام استفاده نکردن طولانی مدت میتواند در بهبود کارکرد آبگرمکن تاثیر به سزایی داشته باشد.

تنظیم نبودن شمعک و رسوب زدایی ناقص آبگرمکن دیواری، باعث می‌شود هر سه ماه به رسوب زدایی نیاز پیدا کنید.

نفوذ مواد جوشکاری هنگام جوش دادن زانوهای U شکل مبدل گرمایی نیز با ایجاد مقاومت میتواند سبب ایجاد رسوب شود.

مواد رسوب زدایی

برای برطرف کردن رسوب های داخل مبدل گرمایی از اسید کلریدریک یا جوهر نمک 20% استفاده می‌شود. این مواد را همیشه در ظروف دربسته نگهداری کنید تا بخار سمی آن ها سبب بروز مشکلات تنفسی نشوند و مراقب باشید روی سطوح دیگر نریزند.

مراحل و روشهای رسوب زدایی

چه عواملی باعث گرم نشدن آب در آبگرمکن می شود در خدمت نت

قبل از رسوب زدایی، نیاز است تا ابتدا و با دقت اطراف مبدل و سپس به وسیله یک چراغ قوه سقف مبدل را از بخش زیرین مورد بررسی و بازدید قرار دهید. نقاط فرسوده به مرور با شوره گچ پوشیده می شوند و همین باعث می گردد تا  بعد از رسوب گیری این شوره ها از بین بروند و باعث چکه کردن خواهد شد. در هنگام بررسی نیاز است تا در صورت مشاهده این علایم، نقاط فرسوده را با جوش نقره پپوشانید. اما نکته قابل توجه این است که چنانچه فرسودگی از چند نقطه و زیاد باشد، حتما باید مبدل را تعویض کرد.

رسوب زدایی آبگرمکن دیواری به دو روش انجام می‌شود:

رسوب زدایی به روش پمپی

در این روش از رسوب زدایی، آبگرمکن باز نمی‌شود و با برداشتن قاب روی آن و باز کردن مهره ماسوره زیرین، پمپ به آبگرمکن وصل و سپس رسوب زدایی انجام می‌شود.

در این روش پس از تخلیه آب موجود در لوله مبدل گرمایی، پمپ اسیدشویی را در ظرف اسید قرار میدهیم و خروجی پمپ را به یک طرف مبدل گرمایی وصل نموده و طرف دیگر مبدل گرمایی با استفاده از شلنگ لاستیکی به ظرف تخلیه ارتباط می دهیم .

رسوب زدایی به روش ثقلی

بر خلاف رسوب زدایی به روش پمپی، در رسوب زدایی ثقلی آبگرمکن شما باز می‌شود تا مبدل خارج شود و سپس با قیف جوهر نمک یا اسید در مبدل ریخته می‌شود، به همین دلیل بهتر است روش ثقلی تنها در موارد نیازضروری و توسط افراد متخصص انجام شود.

چنانچه نیاز به راهنمایی و مشاوره در خصوص سرویس و تعمیر آبگرمکن دیواری دارید، می‌توانید با مجموعه خدمت نت در ارتباط باشید –  ۲۸۴۲۵۴۸۸-۰۲۱

مطالب مرتبط

کد تخفیف 10 درصدی

مجموعه‌ خدمت نت هموراه تلاش دارد تا حد امکان بستری را فراهم نماید تا کاربران و مشتریان مجموعه بتوانند با کمترین هزینه ممکن، بیشترین خدماتِ با کیفیت را دریافت نمایند.

از این رو ما این امکان را فراهم نموده‌ایم تا تمامی همراهان این مجموعه از طریق دنبال کردن حساب کاربری اینستاگرام خدمت نت، از 10درصد تخفیف برای اولین سفارش خود بهره‌مند گردند.

جهت بهره‌مندی از تخفیف، بر روی دکمه زیر کلیک نمایید و سپس صفحه رسمی خدمت نت در اینستاگرام را فالو نمایید. پس از فالو، در کمتر از 24 ساعت، کد تخفیف برای شما دایرکت خواهد شد.