بررسی انواع سنگ ساختمانی و کاربرد آن در صنعت

بررسی انواع سنگ ساختمانی و کاربرد آن در صنعت
بررسی انواع سنگ ساختمانی و کاربرد آن در صنعت
مطالب مرتبط

انواع سنگ ساختمانی و کاربرد های آن را می خواهیم در این مقاله به طور کامل بررسی کنیم و به مزایا و معایب استفاده از آن ها بپردازیم، لطفا در ادامه خدمت نت را همراهی کنید و چنانچه علاقه ای به بخش ساختمان دارید، می‌توانید نگاهی به مقالات بخش خدمات ساختمان و منزل بیندازید.


با سنگ ساختمانی و انواع آن بیشتر آشنا شوید!

سنگ ساختمانی نوعی از مهم ترین و پرمصرف ترین مصالح ساختمانی می باشد که سال ها است از در ساخت انواع بناها مورد استفاده قرار می گیرد و آن را به عنوان یک ماده بسیار سخت و باکفیت هنری می دانند. با توجه به فعالیت های فیزیکی و شیمیایی موجود در سطح زمین چهار سنگ بسیار پرکاربرد و مصرفی ای تهیه و تولید می گردند از جمله این موارد می توان به سنگ های آذرین ، رسوبی ، دگرگونی و سنگ دست ساز بشر اشاره خاصی داشت اما شما عزیزان برای استفاده از سنگ در فعالیت های ساختمانی به ناچار و به اجبار باید بررسی ها ساختاری ای را بر روی آن ها داشته باشید و آن ها را از نظر دوام، جذابیت، کیفیت و… بسنجید و متناسب با این افعال سنگ مورد نظر خود را انتخاب کنید. در ادامه می خواهیم به برخی از مهم ترین سنگ های ساختمانی نظیر گرانیت، بازالت، تخته سنگ، آهک،مرمر و… اشاره ای داشته باشیم.

معرفی سنگ بازالت:

بازالت از خانواده سنگ های آذرین بوده که از سنگ های مذابی به دست می آید که کاملا تحت فشار هستند. ویژگی ظاهری آن ها بسیار سخت بوده و دارای رنگی متمایل به خاکستری می باشند.

معرفی سنگ گرانیت:

سنگ گرانیت نیز از دیگر سنگ ساختمانی پرکاربرد و مصرفی ای است که از کوارتز، میکا و فلدسپات تشکیل شده و همچنین از خانواده سنگ های آذرین است. دارای ظاهری بسیار سنگ، خشن و به رنگ های خاکستری روشن تا سیاه و سفید، صورتی و سبز رنگ در بازار موجود می باشند. البته توجه داشته باشید که از این نوع سنگ ها در مکان هایی استفاده می شود که احتمال سایش در آن جا بیش از مقدار مجاز آن است.

سنگ ساختمانی

معرفی سنگ آهک:

سنگ آهک سنگی است که در عمق دریاچه ها و دریاها در طول زمان های طولانی فشرده شده و اغلب از کربنات کلیسیم ساخته شده است. سنگ آهک به دلیل بر خورداری از مواد معدنی بسیار زیادی از رنگ های مختلف و متنوعی تشکیل شده است و به همین دلیل می توان آن ها را به عنوان یکی از پراستفاده ترین مواد ساختمانی دانست.

معرفی سنگ مرمر:

بلورهای کلسیت یا دولومیت از جمله موادی هستند که در ساختار سنگ های مرمر به وفور پیدا می شوند و از آن ها به طور عمده در نمای ساختمان و همچنین در زیبا سازی فضای منزل استفاده می شود.

معرفی ماسه سنگ:

ماسه سنگ از مخلوط ذرات گرد ماسه و کانی های متفاوت در طول گذر زمان ساخته می شود که در رنگ های بسیار متنوعی در بازار فروش به عرضه می رسد البه توجه داشته باشید که ماسه سنگ از سنگ های رسوبی است.

معرفی کوارتزیت:

کوارتزیت ازدیگر سنگ ساختمانی و مصرفی‌ای است که در خانواده سنگ های دگرگونی قرار می گیرد که در حرارت و فشار بالا و از طریق ماسه سنگ کوارتز تشکیل می شود. از این سنگ ساختمانی در مواردی همانند بلستر راه آهن، همچنین برای کاشی ها و کف پوش استفاده می شود.

خدمات سنگ کاری

معرفی تخته سنگ:

تخته سنگ به طور معمول در پوشش سقف ها استفاده می شود و نوعی سنگ دگرگونی ریز دانه ای است البته از مشخصه های آن می توان به قرص و قوی بودن بدنه آن، مقاومت بسیار بالا در برابر نفوذ آب و… اشاره داشت. تخته سنگ یکی از مهم ترین و کاربردی ترین سنگ ساختمانی ای است که به وفور در صنعت ساختمان سازی شاهد حضور آن هستیم.

معرفی سنگ تراورتن:

طی رسوب های بسیار سریع و متداول کربنات کلسیم سنگی به نام تراورتن شکل می گیرد که به نوعی از سنگ های آهکی به شمار می رود. لازم به ذکر است که سنگ تراورتن از سنگ های بسیار محبوب و مورد استفاده در نماهای ساختمانی، روکش دیوار و… محسوب می شود.

آیا به خدمات خاصی در این خصوص نیاز دارید؟

متخصصین مجموعه خدمت نت آماده پاسخگویی هستند

با ما تماس بگیرید

۰۲۱-۷۷۴۰۰۹۹۱

آیا به خدمات خاصی در این خصوص نیاز دارید؟

متخصصین مجموعه خدمت نت آماده پاسخگویی هستند

با ما تماس بگیرید

۰۲۱-۷۷۴۰۰۹۹۱

بررسی مهم ترین خصوصیات سنگ ساختمانی

سنگ های ساختمانی نیز همانند سایر موارد دیگر دارای کیفیت های خوب، متوسط و بد می باشند، در ادامه قصد داریم به معرفی سنگ ساختمانی خوب بپردازیم.

1- بررسی ظاهر و رنگ سنگ: 

سنگ هایی که در ساختار آن ها، آهن بسیار زیاد است باید به طور کامل نادیده گرفته شوند زیرا تشکیل اکسید آهن باعث اختلال در آن ها می شود.

2- بررسی وزن سنگ:

سنگ های ساختمانی مورد استفاده در صنعت باید از لحاظ وزن سنگین باشند.

3- بررسی ضخامت و جذب سنگ:

سنگ هایی که دارای منافذ بسیار زیادی می باشند نشان دهنده برخورداری از آب نفوذی بسیار زیادی هستند.

4- بررسی مقاومت در برابر آتش:

سنگ ساختمانی خوب سنگی است که در ترکیب و فرم آزاد خود از کربنات کلسیم یا اکسید آهن تشکیل شده باشد البته توجه داشته باشید که دوام سنگ بر اساس فشرده سازی آن ها تعیین می شود.

5- بررسی استحکام، طول عمر و مزه سنگ:

سنگ ساختمانی خوب باید در فشرده سازی بسیار قوی عمل کند.

سنگ های که همگن و یکپارچه هستند بسیار بادوام و باکیفیت بوده و دارای طول عمر بیشتری می باشند.

سنگ ها پس از استخراج و پخت باید به مدت 6 تا 12 ماه باقی بمانند.

جمع بندی:

در این مقاله به معرفی و بررسی انواع سنگ ساختمانی و کاربرد های آن در صنعت ساختمان پرداختیم و همچنین به بررسی موارد بسیار مهمی در تهیه و خرید یک سنگ ساختمانی خوب اشاره داشتیم.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × یک =

کد تخفیف 10 درصدی

مجموعه‌ خدمت نت هموراه تلاش دارد تا حد امکان بستری را فراهم نماید تا کاربران و مشتریان مجموعه بتوانند با کمترین هزینه ممکن، بیشترین خدماتِ با کیفیت را دریافت نمایند.

از این رو ما این امکان را فراهم نموده‌ایم تا تمامی همراهان این مجموعه از طریق دنبال کردن حساب کاربری اینستاگرام خدمت نت، از 10درصد تخفیف برای اولین سفارش خود بهره‌مند گردند.

جهت بهره‌مندی از تخفیف، بر روی دکمه زیر کلیک نمایید و سپس صفحه رسمی خدمت نت در اینستاگرام را فالو نمایید. پس از فالو، در کمتر از 24 ساعت، کد تخفیف برای شما دایرکت خواهد شد.