انواع ایزوگام و کاربردهای آن

انواع ایزوگام و کاربردهای آن
انواع ایزوگام و کاربردهای آن
مطالب مرتبط

در این مقاله از سری مقالات خدمات ساختمان و منزل قصد داریم به بررسی انواع ایزوگام و کاربردهای آن بپردازیم و شما را یا یکی از مهم ترین و پرمصرف ترین فعالیت های ساختمانی آشنا سازیم، لطفا در ادامه خدمت نت را دنبال کنید تا اطلاعات کامل و جامعی در این خصوص کسب نمایید.

بررسی انواع ایزوگام و کاربردهای آن در صنعت ساختمان سازی:

نم و رطوبت دشمن اصلی ساختمان شما به حساب می آید که حضور آن در اکثر ساختمان ها کاملا لمس می شود، چنانچه اقدام مناسبی برای رفع این موضوع اندیشیده نشود می تواند خسارات بسیار مضری را برای ساختمان داشته باشد، عایقکاری رطوبتی یکی از راه حل های بسیار درست و منطقی ای برای رفع این مشکل به شمار می آید. لازم به ذکر است که در زمان های گدشته از قیرگونی برای عایق کاری ساختمان ها استفاده می شد اما با پیشرفت علم و تکنولوژی امروزه شاهد عایق بندی های پیش ساخته ای به نام ایزوگام در صنعت ساختمان سازی خواهیم بود.

ایزوگام چیست؟

ایزوگام یک پوشش بسیار مقاوم از قیر و الیاف های مصنوعی است که توسط گرما و انتقال حرارت به سطح موردنظر چسبانده می شوند و با نصب آن ها از نفوذ انواع آب و رطوبت به لایه های زیرین در امان خواهیم بود. ایزوگام می تواند یک فناوری بسیار مناسب در جهت پیشگیری از نم و رطوبت های ساختمانی باشد.

ایزوگام

معرفی کاربرد های ایزوگام:

در دنیای پیچیده امروزی و به دلیل پیشرفت روز افزون علم و تکنولوژی انواع مختلفی از ایزوگام ها وارد بازار کار شده اند که هر کدام از آن ها دارای خصوصیات ویژه و منحصر به فرد خود می باشند و بر اساس نوع ساخت، کاربرد های متفاوتی را نیز اتخاذ می کنند.

در چه مکان هایی از ایزوگام استفاده می شود؟

1- در سقف و پشت بام انواع ساختمان های مسکونی و غیرمسکونی

2- در پی ساختمان و فوندانسیون های در تماس با رطوبت

3- استخر های شنا و استخر های پرورش ماهی و کشاورزی

5- مراکز آبی و تفریحی

6- مخازن آب و مخازن غیر نفتی

7- سرویس های بهداشتی و آشپزخانه ها

8- پایه انواع ستون

9- سازه ها و تاسیسات دریایی

10- باند فرودگاه ها

11- عایق کاری پل ها

12- و…

ساختار درونی و داخلی ایزوگام ها به چه صورت است؟

تا بدین لحظه شما را با ایزوگام و کاربرد های آن در صنعت به خوبی اشنا ساختیم اما در ادامه قصد داریم به معرفی اجزای تشکیل دهنده ایزوگام بپردازیم:

1- استفاده از قیر صنعتی : قیرهای صنعتی از گونه های اصلاح شده و منحصر به فردی می باشند که در ساختار ایزوگام ها مورد استفاده قرار می گیرند و اغلب باعث افزایش چسبندگی ایزوگام به تمامی سطوح ساختمان می شود.

2-  استفاده از الیاف های مصنوعی: الیاف های مصنوعی در واقع همان پشم شیشه نسوز است که در برابر انواع شرایط جوی و آب و هوایی، انبساط و انقباض و سایر موارد دیگر کاملا مقاوم است.

3- استفاده از ماده پلیمری مخصوصی به نام اتکتیک پروپلین

4- پوشال : مواد پلاستیکی رشته رشته

5- پودر تالک: این پودر از آسیاب نمودن سنگ تالک به دست می آید و از چسبیدن لایه های رول ایزوگام جلوگیری می کند.

6- فویل : از ورق های آلومیومی بسیار نازک و انعطاف پذیری می باشند که دارای خاصیت انعکاسی نور هستند که این موضوع در جلوگیری از ذوب شدن قیر درون ایزوگام در برابر گرمای بسیار زیاد تاثیر بسیار مثبتی دارد.

ایزوگام چیست

جمع بندی:

در این مقاله به بررسی انواع ایزوگام و کاربردهای آن در صنعت ساختمان سازی پرداختیم و شما را به خوبی با کاربرد های ایزوگام آشنا ساختیم.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده − 11 =

کد تخفیف 10 درصدی

مجموعه‌ خدمت نت هموراه تلاش دارد تا حد امکان بستری را فراهم نماید تا کاربران و مشتریان مجموعه بتوانند با کمترین هزینه ممکن، بیشترین خدماتِ با کیفیت را دریافت نمایند.

از این رو ما این امکان را فراهم نموده‌ایم تا تمامی همراهان این مجموعه از طریق دنبال کردن حساب کاربری اینستاگرام خدمت نت، از 10درصد تخفیف برای اولین سفارش خود بهره‌مند گردند.

جهت بهره‌مندی از تخفیف، بر روی دکمه زیر کلیک نمایید و سپس صفحه رسمی خدمت نت در اینستاگرام را فالو نمایید. پس از فالو، در کمتر از 24 ساعت، کد تخفیف برای شما دایرکت خواهد شد.